Ska Du Köpa Ett Renskinn? Såhär Tar Du Hand Om Det

Ska Du Köpa Ett Renskinn? Såhär Tar Du Hand Om Det

Visste du att renskinn är mycket mer delikat än någon annan sorts djurskinn du kan köpa online? Jämfört med fårskinn och andra, är ett renskinn tunnare, lättar och ja, det fäller mer. Renskinn har varit en del av heminredninrscenen under ett bra tag. Skinnet användes som täcke för kyliga vintrar speciellt i tundraregionen.

Renskinn har med tiden blivit en symbol för lyx och bekvämlighet. De är dels en iögonfallande dekoration och du kan vara säker på att dina gäster kommer bli imponerade av att du har ett renskinn i vardagsrummet. Men innan du lägger dina pengar på ett renskinn online, är det viktigt att du går igenom den här guiden.

Om du funderar på att köpa ett renskinn eller har köpt ett – det här är guiden för att ta hand om det.

1.Lägg Det Inte Nära Din Öppna Spis – Ett renskinn brukar ofta ses nära en öppen spis eller i vardagsrummet för att ha något skönt att gå på. Här är ett bra tips – undvik att lägga ditt naturliga renskinn nära värme eller eld. Detta tenderar att göra lädret torrt vilken kan få skinnet att krympa och därmed, gå sönder.

2.Undvik områden där folk går mycket – Om du bor med en familj som brukar sitta och umgås i vardagsrummet är det ingen bra idé att ha renskinnet där. Eftersom det är såpass delikat, borde du lägga det någonstans där det är mindre trafik. Det här kommer ses till att ditt renskinn håller länge och inte tappar sin lyster. Du kan använda skinnet som en matta i ett lågtrafikerat område av huset.

3.Husdjur kan förstöra renskinnet – Om du har husdjur hemma, se till att de vet att de inte får röra renskinnet. Eftersom det är så mjukt, skulle ett renskinn vara dina husdjurs favorit, men de kan också göra sönder det, så håll det i åtanke. Välj placeringen med omsorg för din matta av renskinn, eller träna dina husdjur så att de vet att de inte får riva på det eller sitta på det.

4.För att det ska hålla länge, häng det på väggen – Att köpa ett original renskinn är egentligen inget annat än en investering. Och för att investeringen ska räcka längre, kan du sätta upp ditt renskinn på väggen istället för att gå på det. Det kommer ge en kungligare känsla till ditt boende.

5.När du städar det, damma det försiktigt – Då det är såpass delikat och har ömtålig päls som den gradvis kommer tappa med tiden, är det viktigt att du tar hand om ditt renskinn speciellt när du dammar eller rengör det. För att få bort skräp från det, använde mjuka dammborstar. Om du planerar att dammsuga mattan, ses till att du använder ett lågt lufttryck.

Detta är några sätt du kan få ditt renskinn att leva lite längre på, och på hur du får ut så mycket som möjligt at det. Vi tog bland annat upp snabba sätt att hålla det rent på, att undvika att det fäller och så att den behåller sin ursprungliga form.